søndag 6. juni 2010

SOMR2010

Kort om emnet

Emnet kombinerer lesning av bøker som har hopet seg opp i bunker på nattbordet med andre sommerlige aktiviteter. Emnet kan inkludere uleste bøker fra LNU, men det er en overhengende fare for at disse havner nederst i bunken. Det er ikke utarbeidet et pensum, men det anbefales å velge de bøkene som frister mest.

Hva lærer du?

Studenten lærer seg å nyte livet og lese litteratur igjen uten å måtte tenke på komposisjon, narratologi, epoketilhørighet, motiv og tema. Målet er at studenten etter endt emne skal ha et sunt og godt forhold til litteratur igjen.

Undervisning

Undervisningen vil stort sett foregå på terrassen, i hengekøya, eller på et tog til Paris, på stranda i Nice, eller i tilknytning til andre europeiske byer med togforbindelse.

Vurdering og eksamen

Eksamen utgår.

6 kommentarer:

 1. Jeg melder meg herved på.

  SvarSlett
 2. Hyggelig at det er interesse. Emnet har stor kapasitet selv om det går på 2000-nivå, så det er god plass til flere.

  SvarSlett
 3. Er det plass for en til....? forskningsmetode-litteratur og pedagogisk bruk av ikt i skolen kan eventuelt legges igjen hjemme

  SvarSlett
 4. Jeg skal lese pensum i hele sommer, men vil gjerne legge inn en reservasjon for neste år. Er det mulig?

  SvarSlett
 5. @ CaMilla: Jada. Det anbefales på det sterkeste å la slikt ligge igjen hjemme. På dette emnet står skjønnlitterær leseglede i fokus.

  @ Fire kaffe: Emnet går bare i år, dessverre, men det vil bli gitt et tilsvarende emne til neste år, SOMR2011. Du kan få legge inn en reservasjon på det. Emnet vil ikke bygge på SOMR2010, så det skal gå fint.

  SvarSlett