lørdag 31. juli 2010

Radioforslag

Nå for tiden gjør jeg ingenting. Jeg er tiltaksløs, jeg tar minimalt med avgjørelser, og jeg gjør uansvarlige ting som å sove middagslur uten å sette på vekkerklokka. Men innenfor dette vakuumet har jeg hørt på opptak av Sommer i P2. Der får kjente skribenter en time til å snakke om det de vil, spille den musikken de vil, og jeg har hørt på de personene jeg har sansen for, noe som anbefales.

Kort oppsummert: Frode Grytten snakker om fotoalbumet og sommerne før, og han siterer og spiller The National, til min store glede. Erlend Loe prater om mye forskjellig, som Tyskland og sykling, og han spiller en fin, og annerledes, coverversjon av Don't Think Twice, It's Alright. Odd Nordstoga har dialekten på plass, og han prater mye om egen musikk, setter på en låt av Stein Torleif Bjella, og avslutter med en opplesning fra Ferdaminni. Are Kalvø er som han pleier å være, ganske morsom.

Dette er radio du kan sette på i traust, grått sommervær, gjerne mens du stirrer i femte veggen, i påvente av de dagene hvor du må ta stilling igjen, hvor du må sette på vekkerklokka igjen. For min del er slike dager rett rundt hjørnet, men jeg unnlater å tenke på det, uansvarlig som jeg er.

1 kommentar:

  1. Helt enig! Jeg har fått med meg noen av programmene og blitt veldig begeistret. Hurra for P2!

    SvarSlett