mandag 15. juni 2009

Hjem igjen

Da har jeg kommet meg hjem for ferien. Ikke så langt, men kjærkomment likevel. Det passet egentlig bra, for lysstoffrøret på badet på hybelen har gått, så de siste dagene har jeg dusjet i mørket. Ikke direkte praktisk, så nytt rør kommer nok på plass i løpet av høsten. Og jeg fikk pakket ned tranflaska og tretten bøker, så jeg tror jeg skal klare meg. Da blir det først og fremst ny sommerjobb, deretter tung sommerlektyre, og forhåpentligvis en god dose kvalitetstid.

Jeg vil også henlede oppmerksomheten til La Blogothèque og deres Take-Away Shows med diverse indie-artisters spontane konserter rundt omkring i Paris. Kan hende det er gammelt nytt for andre, men for meg var det en gledelig sak å snuble over. Arcade Fire sin heisopptreden med magasinriving, samt Bon Iver sin korsang i et portrom, anbefales. Det er mye annet bra også.

2 kommentarer:

  1. Vincent Moon, en av dem som filmer der har laget en doku om The National da de lagde Boxer. 'A skin, a night', det bør du sjekke ut. Jeg mener jeg har den hvis du vil låne.

    erik

    SvarSlett
  2. Kult. Hvis du graver den fram, kan jeg ta en tur innom før du stikker til New York, altså i morgen etter jobb.

    SvarSlett